New Things Live återvänder till Lilla Hotellbaren i Stockholm

17 november, 2023
  • Musik – Band och artister

New Things Live återvänder till Lilla Hotellbaren i Stockholm för en kväll fylld med musik.

En av kvällens artister är 21-åriga Filippa från Alingsås. Med sin kraftfulla röst och personliga låtskrivande har hon skapat en egen plats i den svenska popscenen. Hennes musik påminner om internationella popdivor som Christina Aguilera och Whitney Houston, och hon bemästrar både känslosamma ballader och hittiga discolåtar. Filippa släppte sin debut-EP sommaren 2023 och har sedan dess gjort flera framgångsrika samarbeten, bland annat låten "Tjugofem" med Vince Wavy.

Patino är ett band som bildades under studietiden i Östergötland. Medlemmarna kommer från olika delar av Sverige och spelar pop med influenser från soul, funk och americana. Bandet har släppt tre singlar och har blivit uppmärksammade av både Spotify och musiktidningen Zero. Under hösten kommer de att släppa sin debut-EP.

Amilia Soukri är en Stockholmsbaserad artist som tar sina första steg inom musikbranschen. Hennes senaste singel "Innan vi brunnit" har fått mycket uppmärksamhet och i november släpps hennes nästa singel "Summertime shy". Amilia Soukri har beskrivits som "The Swedish Kehlani" och hennes musik är en blandning av old school hiphop och poppig R’n’B.

Onsdag 29/11
Dörrar kl. 18
Live kl. 19
20-årsgräns
Fri entré

Arrangörer för kvällen är All Things Live, Nordens största oberoende bokningsbolag, och Musiknod, ett initiativ för att främja det professionella musiklivet i Östergötland. Sensus studieförbund stöttar band, musikgrupper, studiokollektiv, arrangörer och föreningar i deras lärande och utveckling och är stolta över att kunna bidra till denna musikkväll.