Music Shuttle Camp 2024 – en praktisk musikutbildning i lägerformat

15 mars, 2024
  • Musik – Instrument och sång

I sommar finns återigen en chans att få uppleva musik och gemenskap vid Höga Kusten. Music Shuttle Camp 2024 bjuder in alla musikälskare till tio dagar av intensivt lärande, nätverkande och upplevelser i Härnösand.

För trettonde året i rad öppnar Music Shuttle Camp sina portar i Härnösand, mellan den 27 juni och 6 juli, och erbjuder en möjlighet för musikintresserade ungdomar och vuxna att fördjupa sina kunskaper inom musik. Under tio intensiva dagar ges deltagarna chansen att utvecklas musikaliskt i den inspirerande miljön kring Höga Kusten.

Music Shuttle Camp, som är en praktisk musikutbildning i lägerformat, riktar sig till personer med olika musikaliska erfarenheter. Deltagarna kommer att få ta del av ensemblespel, individuella lektioner och möjligheten att bygga ett nätverk med andra musikintresserade. Dessutom kommer professionella musiker att fungera som instruktörer och dela med sig av sina erfarenheter från livet på turné och spelningar i band.

Music Shuttle Camp är inte bara en plats för musikalisk utveckling utan också en plattform för att skapa levande musik i Västernorrland. Deltagarna kommer att bo tillsammans och dela gemenskapen som växer fram genom musiken. Priset för deltagande är 4600 kronor, vilket inkluderar mat och övernattning. För de som anmäler sig innan den 1 april erbjuds ett specialpris på 4300 kronor.

Lägret välkomnar deltagare från 13 år och uppåt, och det finns platser för sångare, elgitarrister, elbasister, keyboardister och trummisar. Bland instruktörerna märks Peter Stenlund, Ellinor Stenlund och Staffan Lahti, bland andra.

Sista dagen för anmälan är den 3 juni 2024, och anmälan är bindande. För mer information om lägret och anmälningsförfarandet, kontakta Peter Stenlund på info.moonvalley@gmail.com eller ring 070-300 33 39.