Kvar i Stan - Music Camp

9 november, 2021
  • Musik – Band och artister
  • Musik – Studio/ljud/ljus/DJ

Snart arrangeras låtskrivarcampet "Kvar i Stan - Music Camp" på Skylten i Linköping.

Den 19-21 arrangerar Anton Nessvi och Christel Valsinger låtskrivarcamp på Skylten i Linköping, under namnet Kvar i Stan Music Camp. Anton och Christel har tidigare producerat två säsonger av podcasten Kvar i Stan, som gästats av östgötska kreatörer och musikskapare som Lars Winnerbäck och Linn Koch Emmery.

Anton och Christel kommer själva att delta i campet, som totalt samlar tolv professionella och semiprofessionella låtskrivare och producenter för att skriva morgondagens hits.

Bland deltagarna finns Pontus Kalm, ena halvan av mångmiljonstreamande popduon GAMMAL och uppvuxen i Linköping; Mattias Jonsson, medlem i Hemliga Klubben och låtskrivare bakom bl a Felicia Takman, även han från Linköping, och Donika Nimani, låtskrivare och artist från Norrköping som nyligen belönats med Ted Gärdestadstipendiet.

Låtskrivarna kommer att arbeta i fyra team och skriva på leads från skivbolag och A&R:s. Pontus Kalm kommer också att hålla en föreläsning och dela med sig av sina bästa låtskrivartips.

Campet arrangeras i samarbete med Sensus och stöttas av Skylten och Musiknod.

Drömmen är att det ska gå att bo i Östergötland och verka som professionell låtskrivare. Att duktiga musikskapare här hittar givande samarbeten och att musikbranschen, som fortfarande är Stockholmscentrerad, blir nyfiken på vad som händer här nere. Förhoppningsvis är campet med och bidrar till det.
- Christel Valsinger

255946522_623086208716469_3766543615794605795_n.jpg

foto: Zandra Erikshed

Kontakt

För mer info om Sensus musikverksamhet i Linköping

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.