Julkonsert med Rongedal och lokala körer – i Väse kyrka

27 november, 2023
  • Musik – Instrument och sång

När vintermörkret tätnar och julstämningen sakta infinner sig, öppnar Väse kyrka sina portar för en julkonsert. Den 17 december kl. 17 kommer bröderna Rongedal, tillsammans med fyra lokala körer, att fylla kyrkan med både klassiska och nytolkade julsånger.

På scen kommer bröderna Rongedal, kända från Melodifestivalen och med en lång karriär inom musikvärlden, att framföra både välkända julsånger och egna tolkningar. De kommer att ackompanjeras av fyra lokala körer; Kronokören, VÄSingErs, Väse Kyrkokör och Fågelvikskören, alla med en stark lokal förankring och en bred repertoar.

Evenemanget är ett resultat av ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Sensus studieförbund. Genom att förena den lokala musikscenen med bröderna Rongedals erfarenhet och kreativitet, skapas en unik julkonsert som förhoppningsvis kommer att bli ett minne för livet för alla som deltar.

Den som söker en upplevelse som verkligen kan fånga julens magi bör inte missa inte denna julkonsert. Det blir en kväll med musik, gemenskap och kanske en överraskning eller två.

Julkonsert med bröderna Rongedal

Med musiker och körerna Kronokören, VÄSingErs, Väse kyrkokör och Fågelvikskören.

Söndag 17/12 kl 17.00, insläpp fr 16.30

Fri entré men skänk gärna en gåva till Act Svenska kyrkan.
Obs: Boka din plats via pastoratsexpeditionen: 054-141400 eller
karlstads.pastorat@svenskakyrkan.se. Max 5 biljetter/person.