Jamaica Independence Festival söker artister till OpenMic-scen!

8 juni, 2023
  • Musik – Band och artister
  • Musik – Instrument och sång

Den 5 augusti är det äntligen dags för det årliga firandet av Jamaicas självständighetsdag på Lappis Beach i Stockholm. I år öppnar vi upp ett fåtal platser till OpenMic-scenen och söker artister inom genrerna hip-hop, rnb, pop, rap, reggea och dancehall.

Sensus studieförbund samarbetar med Föreningen Jamaicansk Kultur som sedan 2017 årligen arrangerat Jamaica Independence Festival på Lappis Beach i Stockholm. Festivalen hålls alltid första lördagen i augusti. 2023 års festival äger rum lördag den 5 augusti.

Jamaica Independence Festival är en endagsfestival för alla åldrar med ett gediget scenprogram med svenska och jamaicanska artister. Evenemanget innefattar även danstävling, uppträdanden, kulturtalare, tipsrunda, hoppborg och ansiktmålning för barnen samt möjlighet att smaka på det jamaicanska köket.

I år öppnar vi upp ett fåtal platser i "Open Mic"-sektionen för artister och grupper som samarbetar med Sensus att få möjligheten att uppträda på festivalen. Vi söker artister inom genrerna hip-hop, rnb, pop, rap, reggea och dancehall.

Förutsättningar:
* Framträdande av 2-3 låtar.
* Sättning mick + DJ.

Ansök här.

Sista dag för ansökan är söndag, 25 juni.

Jamaica Independence Festival

Lappis Beach i Stockholm, lördag 5 augusti

Mer information om årets festival hittar du:
www.jamaicafestival.se

Årets line-up

Jamaica Independence Festival 2023

Tidigare år

Jamaica Independence Festival