Gospeldagen med Gerald T Smith gör comeback i Gudmundrå

25 mars, 2024
  • Musik – Körsång

Gudmundrå församling i Kramfors återupplivar den populära gospeldagen med Gerald T Smith, en dag fylld av musik, gemenskap och glädje. En möjlighet att dyka djupare in i gospelns värld.

I Gudmundrå församling i Kramfors pastorat väcks återigen tonerna av gospel till liv, när den uppskattade gospeldagen med Gerald T Smith från USA gör comeback. Efter förra årets framgångsrika evenemang ser församlingen fram emot att än en gång fylla Gudmundrå kyrka med musik och gemenskap.

Evenemanget äger rum den 7 september, då deltagarna får tillbringa en hel dag tillsammans med Gerald T Smith. Dagen startar kl. 9.00 och avslutas med konsert i kyrkan kl. 18.00. För de som önskar finns även möjligheten att delta i söndagens gudstjänst den 8 september kl. 11.00, med en förberedande övning en timme innan.

Platsen är Gudmundrå kyrka, med närhet till det pittoreska Mariakapellet. Deltagaravgiften är 150 kr per person, vilket inkluderar lunch och fika under lördagen. För att säkerställa en plats krävs anmälan till Sensus senast den 28 augusti.

Detta evenemang utgör en möjlighet för alla som älskar gospel eller som är nyfikna på genren och att dyka djupare in i dess värld. Under ledning av den karismatiske Gerald T Smith ges deltagarna chansen att utveckla sin sång och uppleva glädjen i att sjunga tillsammans.