Bild: Isabelle Friberg

Fools Gold tillbaka i Tanto i slutet av augusti!

16 juni, 2023
  • Musik – Band och artister

Fools Gold är en festival och marknad för fristående skivbolag som genomförts i Tantolunden sedan 2018. I augusti är det dags igen för det som under de senaste åren varit sommarens bästa parkfest!

Den 26 augusti är det dags för årets upplaga av festivalen och musikmarknaden Fools Gold! Akter från några av svenska indiescenens främsta bolag kommer att spela live och skivbolagen sälja vinyler, kassetter m.m. Nytt för i år är att festivalen flyttar till den delen av parken närmare Tanto strandbad.

Festivalens lineup och de skivbolag som som medverkar 2023 bekräftas närmare festivalen. Likt förra året kommer Kulturhusets rum för ung kultur LAVA medverka på festivalen.

Arrangemanget gratis för alla och öppet för alla åldrar, varmt välkomna!


Håll dig uppdaterad om årets festival via evenemanget på Facebook samt Instagram.Festivalen genomförs av föreningen Fools Gold med stöd från Stockholms stad och i samarbete med Sensus studieförbund Stockholm, Svensk Live, Border Music och Svenska Oberoende Musikproducenter.

Fools Gold är ett långsiktigt projekt med både drömmar och ambitioner men för att bli både större och bättre behöver föreningen allt stöd dekan få. Om du gillar det föreningen gör och vill vara med och hjälpa till är såväl ören som hundralappar välkomna via Swish till 123 073 26 77 - Fools Gold är evigt tacksamma för varenda liten donation!

Fools Gold

Tidigare år