Emmabodakalaset tillbaka efter fjolårets succé

22 april, 2024
  • Musik – Band och artister

Den 26 - 27 juli 2024 är det dags för omgång två av Emmabodakalaset och band och artister som samarbetar med Sensus kan ansöka om att spela på festivalen.

Förra året kunde vi återigen få uppleva svensk festivalsommar i den kulturstämplade och nostalgiska Neonparken på Rasslebyggdområdet, där den legendariska Emmabodafestivalen brukade hålla till. Sedan 2023 är det nya arrangörer som skapar liv på platsen och första året blev en succé.

Emmabodakalaset är en konst-och musikfestival, där folk i alla åldrar kan ta del av såväl grymma konserter som spännande workshops och inspirerande konst.
Bland akterna som spelade förra året fanns bland andra Malmö/Köpenhamnsbaserade indiepop-artisten Melén och hiphop-prinsessan Kid Vicious från Norrköping.

“Jag tyckte Emmabodakalaset var en jättefin festival att spela på. Det regnade lite en av dagarna men stämningen var helt otrolig.” säger artisten Kid Vicious (Magdalena Svedberg).

Jag spelade ju men jag uppskattade verkligen festivalen som besökare också. Vi var där ett kompisgäng hela helgen och det är ett av mina bästa minnen från förra sommaren helt klart!

Den 26 - 27 juli 2024 är det dags för omgång två av Emmabodakalaset och band och artister som samarbetar med Sensus kan ansöka om att spela på festivalen. Ansökan stänger söndag den 12/5.

Anmäl er här:
https://sensus.wufoo.com/forms/zohny6x1bavqje/

kidvicious
Kid Vicious (Magdalena Svedberg).

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.