Bild: Karl-Jonas Winqvist

EFFIR 2023 - utökas till två dagar och flyttar till Östergötland

19 juni, 2023
  • Musik – Band och artister

Festivalen EFFIR flyttar från storstaden och ut på landet till vackra Borkhult, ett stenkast från Åtvidaberg i Östergötland. Festivalen äger rum två dagar i slutet av augusti, fredag 25/8 - söndag 27/8.

EFFIR är en unik festival som är skapad av alla som vill ta del av magin, inklusive arrangörer, volontärer, vänner, artister, besökare och hängivna fans.

Festivalen kommer att äga rum på Borkhults Festplats i djupaste skogen i Östergötland. Detta är en plats som verkligen passar för en festival som EFFIR, som är känd för att skapa en euforisk stämning och en atmosfär av gemenskap och kreativitet. Sensus är glada över att kunna stötta föreningen i deras skapande och möjliggöra denna kulturupplevelse.

Några av de akter som hittills är presenterade är Sticky Baby, Jasmine Saamel, Mamdouh, Floydz, Phogg, Lil Moe, Heliga Blå, DJ Jägermeister, Greenwash och Maria Mäkelä.

EFFIR festivalen är en unik upplevelse som du inte vill missa. Så se till att boka in den 25-27 augusti för en helg full av musik, kreativitet och gemenskap i djupaste skogen i Östergötland.

Håll dig uppdaterad genom att följa arrangören i sociala medier. Fler musiksläpp, aktiviteter är att vänta samt information om camping och transport.

Instagram.com/effir.festival

EFFIR

Tidigare år