DIY turnébokning med Hilma Kekkonen Orrell

5 juli, 2021
  • Musik – Band och artister

Vad är bra att tänka på när en försöker boka en konsert eller en turné? Hur tar en kontakt med spelställen och arrangörer? När bokningen väl är gjord - vad blir nästa steg då? Vid en föreläsning i slutet av augusti får vi lära oss mer om detta.

Under ett Sensus Talks i slutet av augusti tar vi hjälp av bokaren och arrangören Hilma Kekkonen Orrell kring turnéläggning för band och artister. Vad är bra att tänka på när en försöker boka en konsert eller en turné? Hur tar en kontakt med spelställen och arrangörer? När bokningen väl är gjord - vad blir nästa steg då?

Hilma driver det egna bokningsbolaget HKO Bookings och är sedan 2020 även bokare på restaurang Nomad i Stockholm. Hon har en gedigen erfarenhet av att både själv vara arrangör och arbeta med turnéläggning i både Sverige och Europa. Läs gärna intervjun "Vi behöver mer livemusik” med Hilma i Hymn här.

Sensus Talks - DIY turnébokning med Hilma Kekkonen Orrell:

  • Tisdag 31/8 kl. 18:30-20:15.
  • Föreläsningen hålls digitalt via Zoom.
  • Kostnadsfri, men föranmälan krävs.

Sensus Talks är ett digitalt föreläsningskoncept som inriktar sig på ämnen kopplade till musikskapande och musikbransch. De olika föreläsningarna är fristående från varandra och kostnadsfria att delta i, men kräver föranmälan.