Boka det litterära musikframträdandet Järnviljan

11 april, 2022

Järnviljan är ett litterärt musikframträdande i ord, ton och gestaltning, som handlar om pengar, makt och avund i 1600-talets Småland. Det framförs av Eva Fodor Velander och Sven Velander, som tillsammans bildar duon InnerVoice. Nu kan du boka föreställningen till platser runt om i Södra Sverige. Föreställningen passar bra att framföra på till exempel äldreboenden, servicehem, församlingshem eller i din förening.

InnerVoice tar med dig till en musikalisk resa tillbaks i tiden till en liten småländsk socken där vi möter kvinnor och män som i mycket liknar oss, men levde i en annan verklighet. Vi får höra fragment ur deras livsberättelser och olika episoder ur handlingen. Musiken som är lågmäld och finstämd är ett urval ur musikteatern med samma namn.

Järnviljan är ett samarbete mellan Sensus Östra Götaland och Anoteket

Boka föreställningen

Föreställningen passar bra att spela på exempelvis äldreboenden, servicehem, församlingshem, i föreningar och i olika samlingssalar. Den kan framföras både inomhus och utomhus. InnerVoice tar med all nödvändig teknik.
Programmets längd är cirka 1 timme (inklusive tid för publikens frågor) men kan anpassas efter behov.

Se övriga bokningsbara föreställningar från InnerVoice.

Kontakt

För mer information om pris och bokning

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.