Bluephox klar till showcasefestivalen The Great Escape!

8 april, 2022
  • Musik – Band och artister

ÅÄÖ... Sounds Swedish är tillbaka på den brittiska festivalen The Great Escape som går av stapeln i Brighton i mitten av maj!

Vi kan nu med stor glädje meddela att Bluephox spelar live på showcasefestivalen The Great Escape i maj. Festivalen genomförs årligen i den brittiska hamnstaden Brighton och är en viktig mötesplats för den europeiska musikbranschen. Fokus ligger på ny musik, att upptäcka nya talanger och hitta nya samarbeten.

Som del i det officiella festivalprogrammet arrangeras showcasescenen ÅÄÖ... Sounds Swedish som fokuserar på spännande nya akter från den svenska musikscenen.

Live på ÅÄÖ... Sounds Swedish den 13 maj kan du se följande akter:


Länkar med mer info:

ÅÄÖ... Sounds Swedish - Instagram

ÅÄÖ... Sounds Swedish - Facebook

The Great Escape

ÅÄÖ... Sounds Swedish är ett samarbete mellan Sensus studieförbund, Talentcoach, Westside Music Sweden och SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter).

ÅÄÖ... Sound Swedish på The Great Escape 2022

ÅÄÖ... Sounds Swedish

En möjlighet för svenska artister att få visa upp sig för en internationell musikbransch samt skapa nödvändiga kontakter för att utveckla sin karriär. Det handlar inte bara om att få chansen att stå på en internationell scen utan även stöttning i de viktigaste förberedelserna inför ett showcase så att medverkan kan generera ett så bra genomslag som möjligt.

Läs mer här