Birgitta Hedenberg tolkar Nils Ferlin – En liten skärva av sanning

16 februari, 2024
  • Musik – Instrument och sång

Våren 2024 bjuder på en unik föreställning där Birgitta Hedenberg tolkar poeten Nils Ferlin. En timmes blandning av fakta, anekdoter och tonsatta dikter väntar, i en föreställning som gör rättvisa åt Ferlins verk.

Under våren 2024 kommer Sensus, i samarbete med Västra Götalandsregionen, att erbjuda en särskild föreställning. Denna gång är det Birgitta Hedenberg som står i rampljuset med sin tolkning av den berömda poeten Nils Ferlin.

Föreställningen, som fått namnet "En liten skärva av sanning", sträcker sig över ca en timme och erbjuder en intressant mix av fakta, anekdoter och tonsatta dikter.

Birgitta har lagt ner mycket tid och energi på att skapa en föreställning som verkligen gör rättvisa åt Nils Ferlins verk. För att få en försmak av vad som komma skall kan du söka på Birgitta Hedenberg på Soundcloud och lyssna på hennes tidigare verk.

Vi vill passa på att informera om att antalet föreställningar är begränsat. För att göra det extra attraktivt erbjuder vi en rabatt för de tre första bokningarna. Så tveka inte att boka din plats för att uppleva denna unika tolkning av Nils Ferlins verk. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig föreställning.

Föreställningen erbjuds i Bohuslän och Dalsland. Birgitta Hedenberg är en omtyckt och kunnig musiker som Sensus haft samarbete med i många år. Hon brukar bland annat spela på äldreboende i Tanum och Sotenäs kommun.

Bokning och prisförfrågan görs hos:
anette.k.johansson@sensus.se
0704-62 49 06