Bild: Alexander Palmestål

Årets Sensus Music Meetup äger rum i Malmö och Umeå

7 juli, 2022
  • Musik – Band och artister

Mötesplatsen Sensus Music Meetup gör i år nedslag i Malmö och Umeå. Under en heldag möts musiklivet i detta kreativa rum för reflektion, idéskapande, livemusik och nysatsningar. För att kunna samspela och uppnå ett blomstrande musikliv behöver vi mötas, dela erfarenheter, tackla utmaningar och sjösätta nya idéer tillsammans.

Under senhösten 2021 startade satsningen med fokus på musiklivet i Sveriges två största städer: Stockholm och Göteborg. Det blev möten mellan band, artister, skivbolagsentrepenörer, livearrangörer, intresseorganisationer, producenter, politiker och tjänstemän från riksdag, region och kommun och många fler. Det var ett fullspäckat program med föreläsningar, workshops och livemusik.

Vi är nu i full gång med planeringen inför Sensus Music Meetup 2022 och kan äntligen meddela att vi i år besöker Malmö och Umeå.

Sensus Music Meetup Malmö 17 november
Sensus Music Meetup Umeå 25 november


Är du intresserad av att vara med?


Vi söker nu:


Band och artister

Band och artister som genom en studiecirkel vill få stöttning i sitt musikprojekt och framträda live.
Genom samtal och erfarenhetsutbyte med musikbranschaktörer får de lära sig mer om musikutgivning, turnébokning, kommunikation och andra ämnen som de själva identifierar som viktiga i deras musikskapande. Banden och artisterna deltar i studiecirkeln spelar även live vid evenemanget, antingen i Malmö eller Umeå.

Ansök senast 25/9


Musikbranschaktörer, organisationer inom musiklivet och kulturmakthavare

Vi söker även dig som är intresserade av att besöka Sensus Music Meetup och engagera dig i programmet. Exempelvis i något av de samtal, föreläsningar eller workshops som planeras.

Vill du veta mer? Kontakta Christoffer Gustafsson.

Sensus Music Meetup

Mötesplatsen Sensus Music Meetup startade under senhösten 2021 och ägde rum i Stockholm och Göteborg. Ambitionen över tid är att verka i tätort, förort och landsbygd över hela landet. Med denna mötesplats vill vi skapa ett kreativt rum där musiklivets alla delar kan mötas och utbyta erfarenheter och sjösätta nya idéer. Tillsammans.

Läs mer här.