Slow fashion, din guide till smart och hållbart mode

Varje år kastar den genomsnittlige svensken hela åtta kilo kläder rakt ner i soporna. Innerst inne vet vi att allt detta köp-och-slängande är ohållbart men hur ska vi göra i stället? Hur får vi våra garderober att hålla längre?

I en bok som är lika delar modemanifest och praktisk handbok besvarar Jennie Johansson och Johanna Nilsson frågor som: Vad är för- och nackdelarna med bambuviskos? Vad är fegmärkning, greenwashing, och hur lagar man ett par jeans så att det blir riktigt snyggt? Helt enkelt hur får man sin garderob att hålla längre? Boken köper du i bokhandeln.


Studiehandledning

Studiehandledningen kan användas av dig som vill hålla en studiecirkel utifrån boken. Tanken är att det ska gå bra att följa handledningen från början till slut men upplägget kan behöva justeras om gruppen är stor eller om deltagarna är extra pratglada. Du kan också använda handledningen som inspiration och forma ett eget upplägg utifrån den.

Starta cirkel

Vill du, dina vänner eller din förening lära er något nytt tillsammans? Det kan ni göra genom att starta en studiecirkel.

Starta cirkel här
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.