Sensus digitala verktygslåda – bästa hjälpen för digital folkbildning

I Sensus digitala verktygslåda finns tips och enkla lösningar för att mötas, arbeta och dela kulturupplevelser digitalt.

Vilket verktyg passar bäst för digitala träffar? Vilken utrustning behövs för att live-streama en konsert? Hur funkar det med omröstningar vid digitala styrelsemöten? I Sensus digitala verktygslåda finns tips och enkla lösningar för att mötas, arbeta och dela kulturupplevelser digitalt. Allt samlat på ett ställe och tillgängligt för alla att använda.

Vi på Sensus vill skapa möjligheter för möten. Alla slags möten. Ibland är digitala möten helt enkelt den bästa lösningen och ibland är det nödvändigt att snabbt ställa om till digitala möten på distans på grund av omständigheter i omvärlden, som exempelvis under pandemin.

Oavsett orsak är det många som tycker att det är svårt att hitta rätt i det stora utbudet av verktyg, plattformar och metoder. Därför har vi skapat Sensus digitala verktygslåda.

I Sensus digitala verktygslåda finns tips för alltifrån digitalt styrelsearbete till att live-streama evenemang. Tipsen och guiderna är indelade i kategorier som gör det lätt att hitta det du söker. Sensus digitala verktygslåda är en levande sida och vi fyller löpande på med fler tips och råd.

Digitala verktygslådan

Välj kategori för att se innehållet

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

Sensus omställningsstöd

I verktygslådan finns också listat några konkreta sätt Sensus verksamhetsutvecklare kan stötta dig i omställningen till digitalt. Kanske behöver din cirkel ett eget, digitalt mötesrum? Eller tillgång till en lärplattform? Eller så behöver du kanske komma igång med enklare hantering av cirkellistorna?

Se vilket stöd som finns

Vi fortsätter att mötas – på nya sätt

Se vår kampanjfilm från 2020 om hur vi kan fortsätta mötas andra sätt – både nya och gamla. I verktygslådan tipsar vi dig som ledare eller samarbetspart om hur du kan ta hjälp av digital verktyg i folkbildningsverksamheten.

Till digitala verktygslådan
Folkbildning på nätet

Cirklar, evenemang och kurser på distans