Sensus kyrkomusik – ett notabonnemang

Sensus kyrkomusik är ett notabonnemang som vänder sig till dig som är kyrkomusiker och körledare. Abonnemanget är ett samarbete mellan Sensus och Gehrmans musikförlag.

Om notabonnemanget

Sensus kyrkomusik omfattar nytt pedagogiskt material, musikböcker och noter. Två gånger om året får du sammanlagt 15-25 notutgåvor och ibland en bok. Till alla sånger lämnas förslag på söndagar och högtider där de kan användas. Beställning av notabonnemanget görs hos Gehrmans.

Rabatt

Abonnenten får 50% rabatt på ordinarie normalpris. Kostnaden per år varierar med mängden material, men vi strävar efter att totalkostnaden inte skall överstiga 800 kr. Ofta är den betydligt lägre. Försändelsekostnader tillkommer. Är din kör ansluten till Sensus får du sedan 40% rabatt när du köper noter ur abonnemanget till din kör, om du handlar hos Gehrmans och fakturan går via Sensus.

Utskick

Utskick sker två gånger om året - i augusti och december.

Noter

Sensus körmusik speglar det bästa ur utbudet av lättare och medelsvår körmusik för kyrkligt bruk. Utgåvorna innehåller i huvudsak musik komponerad av svenska tonsättare, men även internationella verk med översättningar till svenska förekommer. Sensus beställer med jämna mellanrum nyskrivna verk av tonsättare, arrangörer och författare. Exempel på tonsättare och författare som engagerats för detta är Rolf Martinsson, Ylva Eggehorn, Christina Lövestam, Georg Riedel, Anna-Karin Klockar, Hans Kennemark och Irma Schultz. Antalet utgåvor i serien är nu över 1000 stycken.

Abonnemang

Abonnemanget är en av många kyrkomusiker uppskattad resurs i vardagen.

Teckna abonnemang

Sensus musikböcker

Sensus musikböcker har ett innehåll som anknyter till kyrkomusikens vardag. Som exempel kan nämnas böcker om tonbildning, mental träning, skapande kör och gregoriansk sång.

Sensus solosånger

Sensus solosånger, pärlor ur den internationella solosångrepertoaren, har gjorts tillgängliga för konserter och musikgudstjänster - med omsorgsfullt utformade sångtexter på svenska.

Rabatt

Abonnenten får 50% rabatt på ordinarie normalpris. Kostnaden per år varierar med mängden material, men vi strävar efter att totalkostnaden inte ska överstiga 800 kr. Ofta är den betydligt lägre. Försändelsekostnader tillkommer. Är din kör ansluten till Sensus får du sedan 40 % rabatt när du köper noter ur abonnemanget till din kör, om du handlar hos Gehrmans och fakturan går via Sensus.