Skicka stora filer gratis med WeTransfer

Visste du att det finns en gratis filöverföringstjänst som är kanonbra att använda när du behöver skicka stora filer? Det går supersnabbt och den är jätteenkel att använda.

Så fungerar WeTransfer

Det går inte att skicka hur stora filer som helst via e-post. Olika e-postleverantörer har begränsningar i hur stora filer det går att bifoga till ett brev.

När du behöver skicka stora filer över internet kan du använda dig av en filöverföringstjänst. Det finns några stycken att välja på, en av dem är WeTransfer. Med WeTransfer går det att skicka filer som är som störst 2GB.

Bild på WeTransfer

Tjänsten är enkel att använda. Det är bara att ange mottagarens och din egen e-postadress, skriva ett litet meddelande till mottagare och välja vad som ska skickas.

Mottagaren får en länk via e-post och kan sedan hämta filen när det passar.

Har du inte mottagarens mejladress kan du skapa en webblänk som du kan skicka senare. När hen har hämtat filerna ligger de fortfarande kvar veckan ut och kan laddas ner flera gånger.

Med tjänsten kan du skicka flera filer upp till 2GB helt gratis, till så många du vill, utan att registrera ett konto.

För att skicka större filer krävs det ett Pro-konto Det kostar 12 dollar i månaden. Då kan filöverföringarna även krypteras och förses med lösenord.

Prova WeTransfer!