Träffas i Learnify

Learnify är en digital lärplattform för studiecirklar och utbildningar. Här kan grupper träffas och samla material.

Learnify består av två delar - studieplatser och digitala studiematerial.

Studieplatsen

Studieplatsen är ett virtuellt rum där studiecirkeln eller gruppen kan träffas och där ledaren kan samla material som ska användas i cirkeln/utbildningen. Det kan vara filer, till exempel en pdf framtagen av ledaren, digitala material som är skapade i Learnify eller länkar till resurser på nätet. På studieplatsen finns också verktyg för att kommunicera, till exempel en chatt och en blogg. I chatten kan deltagarna kommunicera med varandra och i bloggen kan ledaren skriva meddelanden till gruppen.

Digitala studiematerial

I Learnify finns också ett bibliotek med studiematerial. En del material är tillgängliga för alla, andra enbart för en viss målgrupp. Det går även att skapa egna material i Learnify. Dessa kan sedan användas hur många gånger som helst. Du kan antingen koppla dem till en studieplats eller skicka ut en länk till ett enskilt material som då kan användas utanför Learnify. När du skapar ett material i Learnify kan du välja vem som ska få tillgång till ditt material.

Konton i Learnify

För att använda Learnify behöver du ett konto. Det finns olika typer av konton: deltagarkonto, ledarkonto och adminkonto. För att kunna skapa studiematerial behöver du ha ett ledarkonto. En deltagare i en studiecirkel/kurs som ska använda en studieplats behöver ett deltagarkonto.

Kom igång!

I Learnify finns många bra guider, både för dig som är deltagare och ledare. Du hittar hjälpen via ikonen med ett frågetecken i menyn uppe till höger. Om du vill komma igång med Learnify, kontakta din verksamhetsutvecklare på Sensus.

Du som ännu inte samarbetar med oss, kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Hela Sverige

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.