Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

BRÄKNE-HOBY

Vocal Camp 2023

Veckan innan midsommar, 18 – 22 juni pågår Vocal Camp för sångare i olika åldrar och nivåer, som vill fördjupa och bredda sina kunskaper inom a cappella och stämsång. Välkommen till veckan som drar musiker och sångare från hela Norden och som sjuder av musikupplevelser! #sensushjärtakultur

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Plats

Blekinge folkhögskolaLantan

Folkhögskolevägen 6 37260 BRÄKNE-HOBY

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Veckan innehåller en mångfald av workshops, masterclasses, konserter och andra aktiviteter, där du får stora möjligheter att utveckla dig utifrån din sångnivå. Fokus ligger på sång i mindre ensemble. Du kan delta tillsammans med din befintliga vokalgrupp och då få mycket hjälp i er ordinarie repertoar. Men du kan också delta som enskild och då sätter vi ihop dej med andra deltagare i lägerkonstellationer.

Under samma vecka pågår Blekinge Jazz & World och samarbete runt vissa aktiviteter sker. Läs mer om BJW här. Utöver de schemalagda aktiviteterna blir det förstås andra lägeraktiviteter som jam, lekar, bad m.m. Så räkna med att det finns aktiviteter att delta i från tidig morgon till sen kväll! Boka redan nu in semester och anmäl dig!

 

Schema

Du kommer att få möta flera professionella musiker och pedagoger under veckan, i såväl aktiviteterna under dagarna som kvällskonserterna. De brukar också medverka i kvälls- och nattjammen, så alla möjligheter finns att få sjunga tillsammans med dem.

Lägret inleds på söndagsmorgonen. Varje dag inleds med frukost/fika och därefter startar programmet för dagen. Det består av workshopar, clinics, masterclasses, ensemblerep m.m. fram till middagen kl 17.00. Vissa dagar är det aktiviteter även efter middagen. Alla kvällar finns möjlighet att gå på olika konserter, delta i jam eller i lägeraktiviteter m.m. Mer detaljerat program får man i inledningen på lägret. Lägret avslutas ca kl 14.00 sista dagen.

Följ Vocal Camp på Facebook för att hålla dej uppdaterad om det senaste.

 

Deltagaravgifter

I deltagaravgifterna ingår alla aktiviteter, samtliga måltider (frukost, lunch, fika, middag), noter, coaching, material m.m. Genom deltagande blir du automatiskt medlem i föreningen A Cappella South Sweden för hela 2023!

Studerande (ca 13 - max 25 år).

  • Vi vill att alla unga som vill ska kunna vara med och därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du (och ev. dina vuxna) själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala mellan 2000 och 3000 kr. I denna avgiften ingår övernattning på golv. Om även lägsta avgiften är för hög för dej – kontakta producent Camilla Bengtsson så pratar vi lösning. 

Ordinarie pris.

  • Inackordering budget: 3000 kr. I denna avgiften ingår övernattning på golv.
  • Externat: 2750 kr. I denna avgiften ingår inte övernattning.

För att boka logi i rum på folkhögskolan - kontakta Ulrika Berg på Blekinge folkhögskola. Rummen släpps i maj men du kan redan nu sätta upp dej på kölista. Närmsta boende utanför Folkhögskolan är Hoby gård b&b, det ligger bara 200 m från skolan.

 

Tillgänglighet

Vi har ett flexibelt och lösningsinriktat arbetssätt och försöker i största möjliga grad att lösa så att du som har eventuella hinder ska kunna delta. Kontakta gärna oss för att diskutera möjligheter.

 

Några citat från utvärderingen av Vocal Camp 2022

  • Otroligt bra arrangerat. Inspirerande körledare. Ett härligt ställe att vara på. Fantastiskt god mat. Rent och fräscht 😃
  • Rolig blandning av workshops, superduktiga pedagoger, bra mat, ångrar bara att jag inte var med på kvällsaktiviteterna, men har man lovat familjen att komma hem varje eftermiddag så är det svårt att ändra i efterhand.
  • Fantastiska dagar! Fantastiska instruktörer! Fantastisk grupp! Spännande att sjunga i mindre grupp.

Vocal Camp arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Blekinge folkhögskola, Kulturrådet, Musik i Blekinge, Sensus studieförbund och Swedbank sparbanksstiftelse. 

Arrangemangsnummer: 200351

Ledare

Camilla Bengtsson

Staffan Paulson

Anette Wall Castell

Karin Petersson

Kontaktperson