Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Visualiseringar med coacher från Open Stage & Mind

Om att, likt idrottare, lyssna och gå in mentalt inför kommande uppdrag (konserter). Vi kopplar på sinnena genom olika övningar. Hur du bättre kan förbereda dig för konserter och för de känslor som dyker upp. Och hur du hanterar känslor och tankar efteråt.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

Sensus Göteborg Drottninggatan 30Teorisal 32 vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Nu är det dags att boka in vårens träffar för er inom Musikcentrum Ny – en sammanhängande serie av fyra interaktiva träffar som äger rum från januari till april. Dessa träffar kommer att ledas av musiker och coacher från Open Stage & Mind, i Sensus lokaler vid Brunnsparken. 

Vårens träffar fokuserar på olika övningar och att diskutera utmaningar som rör motivation, mental och fysisk förberedelse inför konserter, hantering av tankar och känslor före och efter konserter, simulering och kommunikation på scenen med publiken, samt hantering av prestationsångest och stress m.m. 

Vi förstår om du tänker att detta kan verka tidskrävande och "onödigt", men det är viktigt att komma ihåg att sådana här insatser verkligen kan gynna ditt yrkesliv som musiker/artist och spara tid på sikt. Genom att investera i dig själv och göra ett gediget arbete kommer detta i slutändan ge dig MER tid för musiken, påskynda dina mål och göra ditt arbete som musiker/artist mer hållbart och genomförbart. Detta är i grund och botten en optimering för att snabbare kunna förverkliga dina drömmar.

Arrangemangsid: 1574670

I samarbete med