ANEBY

Ungdomskörläger med SKUR Öst 19-21 januari 2024

Välkommen till ungdomskörläger på Gransnäs ungdomsgård i Norra Småland! Lägret riktar sig till sjungande ungdomar från 13 år och uppåt i Växjö, Visby och Linköpings stift. Körer i alla typer av besättningar och storlekar är välkomna.

Startdatum

19 januari 2024

Veckodagar

Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Omfattning

3 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Gransnäs Ungdomsgård

Assjö Gransnäs 2 57893 ANEBY

Pris

650 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till ungdomskörläger på Gransnäs ungdomsgård i Norra Småland! Lägret riktar sig till sjungande ungdomar från 13 år och uppåt i Växjö, Visby och Linköpings stift. Körer i alla typer av besättningar och storlekar är välkomna.

Vi börjar med drop-in på fredagkvällen kl. 19.00 och framåt. Då äter vi kvällsmacka och firar kvällsandakt. Lördagen ägnar vi åt sång, lek och gemenskap. På söndagen medverkar vi med körsång i gudstjänsten i Lommaryds kyrka, äter lunch och avslutar lägret kl. 14.00.

Vi kommer att sjunga en blandad repertoar. Repertoarlistan publiceras på den här sidan den 3 oktober. Anmälan öppnar den 10 oktober och stänger den 15 november. Den första anmälan är preliminär och du anger enbart antal ungdomar och stämfördelning. Du gör sedan en definitiv anmälan senast den 15 december, med namn på deltagarna, kostpreferenser med mera. Det går även bra att mejla en lista med uppgifter (personuppgifter, körens namn, stämma, kostvariation/allergi) till marcus.johansson@sensus.se

Kostnad för lägret är 650 kr/person. Då ingår kost och logi för hela helgen. Resan till och från Gransnäs behöver varje kör ordna på egen hand. Ett tips, om ni bokar buss, är att boka den hela söndagen, så att ni blir hämtade i Gransnäs och blir skjutsade till Lommaryds kyrka och sedan hem därifrån efter lägrets avslutning.

Varje kör reser med sina egna ledare. Församlingen får betala (650kr) för sin egen personal och SKUR Öst står för kostnad för en (1) medföljande ideell per 10 st ungdomar.

Notpaket

Notpaket finns på Wessmans Musikförlag till rabatterat pris: Notpaket SKUR Öst. Du som beställer får 15 % rabatt på alla artiklar oberoende av antal. För att få rabatten behöver du uppge korden skur24.

Sveriges Kyrkosångsförbund

Om din kör inte är medlem i Sveriges Kyrkosångsförbund. Gå då gärna in på Sveriges Kyrksångsförbunds hemsida och anmäl din kör.

Repertoar

Kom! - Monica Åslund (SATB).

Alltid i din hand - Linda Sandström (SATB).

Dona nobis pacem - Susanna Lindmark (SATB).

If ye love me - Thomas Tallis (TTBB).

Total praise - Richard Smallwood (SATB).

I Will Praise Thee, O Lord - Knut Nystedt (SATB).

I Will Greatly Rejoice - Allen Pote (SA) (noter skickas ut separat av SKUR).

Arrangemangsnummer: 605958

Ledare

Vivi Boozon

Emil Holmberg

Kontaktperson

Kontor