Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Tanke och kropp med coacher från Open Stage & Mind

Om hur allt hänger ihop. Du får uppleva grundning, stabilitet och frihet i kroppen. Och jobba med hjärnans påverkan på kroppen. Vi boostar oss med funktionella tankar. Avslutning för vårens träffar.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

Sensus Göteborg Drottninggatan 30Teorisal 32 vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Nu är det dags att boka in vårens träffar för er inom Musikcentrum Ny – en sammanhängande serie av fyra interaktiva träffar som äger rum från januari till april. Dessa träffar kommer att ledas av musiker och coacher från Open Stage & Mind, i Sensus lokaler vid Brunnsparken. 

Vårens träffar fokuserar på olika övningar och att diskutera utmaningar som rör motivation, mental och fysisk förberedelse inför konserter, hantering av tankar och känslor före och efter konserter, simulering och kommunikation på scenen med publiken, samt hantering av prestationsångest och stress m.m. 

Vi förstår om du tänker att detta kan verka tidskrävande och "onödigt", men det är viktigt att komma ihåg att sådana här insatser verkligen kan gynna ditt yrkesliv som musiker/artist och spara tid på sikt. Genom att investera i dig själv och göra ett gediget arbete kommer detta i slutändan ge dig MER tid för musiken, påskynda dina mål och göra ditt arbete som musiker/artist mer hållbart och genomförbart. Detta är i grund och botten en optimering för att snabbare kunna förverkliga dina drömmar.

Arrangemangsid: 1574679

I samarbete med