Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Soul Children gathering

Välkommen på Soul Children Gathering i Växjö 10-11 september!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 20:30

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

Skogslyckans församlingshem

Ekebovägen 15 35233 VÄXJÖ

Pris

Se beskrivning

Tillsammans med Gospelverkstaden Sydost, Equmeniakyrkans Sångarförbund, Växjös Kristna Råd och flera lokala sammanhang ordnar Soul Children Sverige höstens första Gathering. Vi ordnar två spår, Kids (7-9 år) och Children (10-16 år). Lördagen innehåller repetitioner, dans, lek, andakt och konsert i Equmeniakyrkan.

Övernattning sker i Skogslyckans församlingshem, och på söndagen medverkar vi på Skogslyckans gudstjänst.

Sista dag för anmälan Fre 2/9

Pris 200kr/deltagare för Soul Children-körer, 240kr/deltagare för övriga.

Som instruktörer kommer ni bland andra träffa: Helena Alin, Soul Children-koordinator från Salt - EFS barn och unga. Helena är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och brinner för att tillsammans med varje grupp skapa en atmosfär av trygghet, glädje och öppenhet. I sitt arbete som frilansande musiker och föreläsare har hon mött skolklasser där de fått öva på att skriva musik med fokus på gruppsamarbete och självkänsla. Ni träffar Helena på Children-spåret.

Helene Rehaug Byholt, speciellt inbjuden från Soul Children i Norge och är en av körledarna i Drammen Soul Children. Helene skapar direkt förtroende med barnen genom sitt förtroliga tilltal och sin energi. En av hennes stora styrkor är att förena barnen i både dans och sång. Ni träffar Helene på Children-spåret.

Anna-Maria Toftgård, musikproducent i Equmeniakyrkans Sångarförbund. Anna-Maria har en gedigen erfarenhet inom körledning, både för barn- och vuxenkörer. Hon är även en uppskattad låtskrivare inom körmusik och hennes musik sjungs över hela landet. Equmeniakyrkans Sångarförbund släpper i höst ett nytt material för barnkörer där Anna-Maria tillsammans med flera andra låtskrivare medverkar. Ni träffar Anna-Maria på Kids-spåret.

Läs mer på: soulchildren.se/kalender

Arrangemangsnummer: 106462

Ledare

Anna-Maria Toftgård

Kontaktperson