Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

SNAPH: Föreläsning "Inte oss, inte nu!"

SNAPH välkomnar dig till en interaktiv föreläsning med Inger Berg. Nätverket SNAPH erbjuder stöd till anhöriga som lever nära personer med psykisk ohälsa.

Datum

21 oktober 2021

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Jag heter Inger Berg och ska idag dela med mig av mitt anhörigperspektiv vid sjukdomen ALS.

Min man drabbades av sjukdomen 2012 vid 48 års ålder och lämnade oss i november 2014. Vi träffades när vi var unga och fick 30 år tillsammans. Det är med andra ord en stor förlust att försöka hantera.

Vi har tre pojkar tillsammans som är 27, 15 och 11 år gamla. För sex år sedan förlorade dom sin pappa och jag min man. Sjukdomen ALS är en obotlig, dödlig sjukdom där man blir totalt förlamad. Min man var bara 48 år han fick diagnosen och han hade två år på sig innan han gick bort.

Jag arbetar egentligen som lärare i svenska på gymnasiet men är nu i omställning för att hitta någon slags balans i all sorg. Jag arbetar som skrivpedagog och har kurser i läkande skrivande och knäcker extra på förlag med manusutveckling och lektörsjobb och söker uppdrag där jag kan få användning för all min erfarenhet och kunskap när det gäller anhörigfrågor och barn och sorg.

Anmälningslänk

Anmäl dig och läs mer om SNAPH och andra föreläsningar. https://snaph.se/snaphs-digitala-forelasningsprogram-hosten-2021/

Vid frågor kontakta: julia.svahn@sundbyberg.se

Arrangemangsnummer: 320342