Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Kalmar

Sköna rytmer - dans för daglediga

Vi bjuder återigen in till dans för daglediga för att skapa möjlighet till rörelse och sociala sammanhang i höst! Vi rör oss till musiken, känner de latinska rytmerna och tar pauser när vi behöver. Kom med och sväng med oss! Vi börjar den 23 september men det går bra att komma med under hela terminen!

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 13:00 - 15:15

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

Danslokalen i kalmar

Verkstadsgatan 17 Kalmar

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Observera att vi träffas på onsdagar.

Vi började med dans för daglediga hösten -20 och eftersom det var så uppskattat hos deltagarna så kör vi nu igen! Dessa tillfällen kommer innehålla både dans och tid för samtal, allt på en grundläggande nivå där fokus ligger på att ha roligt. Självklart har vi möjlighet att hålla avstånd.

Träffarna kommer att innehålla dans med mjuka rörelser och i lagom tempo som blandas med lite paus och tid för umgänge också såklart. Vår ledare, Rigoberto Gadea Castro, är mångårig ledare inom latinska danser såsom salsa och flamenco men det krävs absolut inga förkunskaper för att komma till dessa dansträffar.

Covid-19 restriktioner

Så som läget är i början av höstterminen har vi satt en gräns på 15 vuxna i danslokalen i Kalmar, inklusive ledare. Vi följer utvecklingen av pandemin och uppdaterar detta vid behov. För pardans gäller att deltagare dansar med samma partner under hela terminen, inga partnerbyten på grund av smittrisken. Självklart fortsätter vi att tillhandahålla handsprit och önskar att den med minsta lilla symtom stannar hemma, för allas skull. Ledare ansvarar för att deltagare släpps in och ut ur lokalen utan att det skapas trängsel.

Arrangemangsnummer: 55708

Kontaktperson