Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

TRENSUM

Seniorträffar – för dig som vill träffa andra och lära nytt!

Hur kan man uttrycka minnen och berättelser man bär med sig? Hur är det nu jämfört med förr? Vad är det som gör att man känner sig ensam ibland? Välkommen att delta i en helt ny verksamhet för seniorer!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 10:00 - 11:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

Träffpunkt Hällaryd

Trensumsvägen 2A 37470 TRENSUM

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Alla bär vi på minnen, tankar och berättelser. I denna studiecirkel får du prova på och öva dig i att uttrycka dig och berätta. Vi utgår från ovanstående frågor eller helt andra frågor som just du har med dig. Vi gör övningar inom ord, bild och berättande. Vi erbjuder en trygg miljö, stimulerande aktivitet och social samvaro. I studiecirkeln får du möjlighet att lära dig nya saker och komma med önskemål för att påverka innehållet. Räkna också med att det kommer att bli många gemensamma skratt. Och självklart blir det fika! 

Ta med dig din livserfarenhet

Du behöver inte ha några tidigare kunskaper eller erfarenheter av att uttrycka dig eller berätta. Du behöver bara vara nyfiken på att prova och våga försöka. Du kommer inte att utmanas i några svåra tekniker, allt blir på en nivå som passar dig. Om du vill kan det du gör under studiecirkeln bli till ett konkret resultat, som du kan visa upp eller dela med andra. 

Vem är du?

Vi tror att du har massor av tankar, minnen och berättelser med dig som vill komma ut. Här får du redskapen att uttrycka dem. Du får möjlighet att både träffa nya vänner och bidra till att andra känner sig mindre ensamma. Du är värdefull och du behövs! 

För att vi ska veta hur mycket fika vi ska köpa, behöver vi din anmälan. Klicka på röda "Till anmälan"-knappen längst upp. 

 

Grupper finns också på två andra orter i Karlshamns kommun. Vill du hellre vara med där?

Kontakt 

Har du frågor om träffarna, innehåll eller vill medverka, men har hinder som gör det svårt för dig – kontakta ledaren Nina Olsson, så försöker vi hitta en lösning, tel 0730-541273, mejl.

Har du frågor om projektet och/eller vill anmäla dig, kontakta Sensus verksamhetsutvecklare Camilla Bengtsson, se kontaktuppgift nedan.

Arrangemangsid: 1580746

Ledare

Nina Olsson

Kontaktperson