Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

SKÖVDE

Samtalsträffar med SPES - SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd i Skövde

för alla som drabbats av förlusten att en medmänniska tagit sitt liv ; Vi följer FHM restriktioner, varför ändringar kan komma att ske.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Lokal/rum

Utomhuscafé

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till SPES i Skövdes samtalsträffar för er som mist någon genom suicid. Tillsammans med efterlevande i liknande situation kan det vara ett stöd och en hjälp att träffas. Därför anordnar SPES och Sensus i Skövde öppna samtalsträffar en gång i månaden. Nya som tidigare deltagare är alla välkomna de dagar som passar.
Besök gärna SPES hemsida (länkar finns längre ner på denna sida) om du behöver komma i kontakt med någon mellan träffarna

Just nu under sommartid sker träffarna på Soldathemmet (utomhus eller med avstånd i cafét) för att minska smittspridning. Tre träffar för sommaren är planerade.

  • Under juni, juli och augusti ses alla som vill vara med på Soldathemmet, Pansarvägen 2, Skövde
  • Onsdagar den 30 juni, 28 juli och 25 augusti (Obs! ej torsdagar under sommaren)
  • Alltid klockan 18.00
  • Höstens datum planeras senare.

Allt under samtalsträffarna är helt fritt från krav och man kan vara med utan att säga något om man så vill. Allt som sägs på träffarna stannar i rummet med respekt för varandra. Våra samtalsledare är inte psykologer/terapeuter, utan är med och bidrar med egen erfarenhet av att ha mist någon.

Du kan kontakta samtalsledare Marie via mail: marie.ahlqvist@spes.se Du når också gruppen via SPES Skaraborgs FB-sida För mer information om SPES och SPESUNGDOM

SPES Riksförbundet för SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd i samarbete med Sensus.

Arrangemangsnummer: 173359

Ledare

Marie Ahlqvist

Kontaktperson