Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

SKÖVDE

Samtalsträffar med SPES - SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd i Skövde

för alla som drabbats av förlusten att en medmänniska tagit sitt liv ; Vi följer FHM restriktioner, varför ändringar kan komma att ske.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Lokal/rum

Grupprummet

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till SPES i Skövdes samtalsträffar för er som mist någon genom suicid. Tillsammans med efterlevande i liknande situation kan det vara ett stöd och en hjälp att träffas. Därför anordnar SPES och Sensus i Skövde öppna samtalsträffar en gång i månaden. Nya som tidigare deltagare är alla välkomna de dagar som passar.
Besök gärna SPES hemsida (länkar finns längre ner på denna sida) om du behöver komma i kontakt med någon mellan träffarna

Från och med september sker träffarna i Sensus lokaler igen.

  • Torsdagar den 30 september, 28 oktober, 25 november och 16 december.
  • Alltid klockan 18.00
  • Sensus bjuder på kaffe

Allt under samtalsträffarna är helt fritt från krav och man kan vara med utan att säga något om man så vill. Allt som sägs på träffarna stannar i rummet med respekt för varandra. Våra samtalsledare är inte psykologer/terapeuter, utan är med och bidrar med egen erfarenhet av att ha mist någon.

Du kan kontakta samtalsledare Marie via mail: marie.ahlqvist@spes.se Du når också gruppen via SPES Skaraborgs FB-sida För mer information om SPES och SPESUNGDOM

SPES Riksförbundet för SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd i samarbete med Sensus.

Arrangemangsnummer: 173359

Ledare

Marie Ahlqvist

Kontaktperson