STOCKHOLM

Monteringskurs av broderier

Startdatum

14 september 2024

Veckodagar

Måndag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)13 Kreativt Rum

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

3150 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Denna kurs vänder sig till dig som vill lära dig mer om montering av textila bilder och alster som du har gestaltat. Utifrån era egna utvalda textila alster tar vi fram den bästa monteringen för just ditt verk.

Innehåll och upplägg 

Vi går igenom ett olika sätt att montera textila bilder. Därefter utgår vi från era egna utvalda alster och tar vi fram den bästa monteringen för just ditt verk.

Ledare

Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut två böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst. Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser.

Datum

Helgkurs lördag och måndag kl 9-16 båda dagarna. I priset ingår fika båda dagarna men ta med egna luncher. Det finns pentry med kyl och micro.

Förkunskaper

I kursen kommer vi att använda oss av symaskin i vissa monteringsmoment. Inga andra förkunskaper krävs.

Pris och Rabatt 

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer [här](https://www.sensus.se/samarbeta/rattigheter-och-hallbarhet/fackforbund/rabatter-for-fackmedlemmar/) För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsid: 1575254

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter