Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Maktens diskreta charm-samtalskväll med regissören Ahmed El Attar och Sonia Sherefay

Sonia Sherefay och Ahmed El Attar möts i ett spännande samtal om utmaningar och möjligheter med att vara barn och förälder och att ha rötterna i flera kulturer. Samtalet leds av Zein Omer.

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)Stora konferensen 10

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Författaren och folkbildaren Sonia Sherefay driver föräldrautbildningen Barnen i våra hjärtan och är just nu aktuell med boken Föräldraskap i ett nytt land. Ahmed El Attar är en av den samtida arabiska teaterns mest framstående dramatiker och regissörer, just nu aktuell med föreställningen Maktens diskreta charm på Dramaten.

Om Maktens diskreta charm: En föreställning om kärlek, pengar och familjerelationer. Föreställningen spelas på arabiska, svenska och engelska och textas även till dessa språk.

Det börjar, som så ofta, med en kärlekshistoria. En syrisk kvinna möter en svensk man. De kommer båda från välbeställda familjer, som introduceras för varandra på parets bröllop. Familjerna är måna om att göra ett gott första intryck på varandra. Eller i alla fall ett bättre intryck än den andra familjen. Men spärrarna börjar släppa när de upptäcker en gemensam passion och inser att de har nytta av varandra. Samtidigt försöker kärleksparet skapa ett eget liv, mitt emellan familjernas olika förväntningar.

Deltagare på samtalskvällen kommer få en biljett till föreställningen Maktens diskreta charm. Samtalet kommer hållas på engelska. Fika serveras från 17.30.

I samarbete med Dramaten www.dramaten.se

Gratis, men obligatorisk anmälan. Begränsat antal platser.

Arrangemangsnummer: 327108

Medverkande

Sonia Sherefay

Kontaktperson