Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

Foto: Scandinav Bildbyrå

UDDEVALLA

Livet, hälsan och välbefinnandet

Sensus studieförbund i Uddevalla erbjuder nu en studiecirkel som handlar om sätt att leva på som gagnar oss och som kan ge både kunskap och inspiration. Den innefattar en helhetssyn på hälsa utifrån många aspekter, såsom fysisk, psykisk och social hälsa. Den inkluderar även existentiella och andliga aspekter.

Startdatum

1 februari 2022

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 17:00 - 19:15

Omfattning

3 tillfällen, 9 studietimmar

Lokal/rum

Snäckan

Pris

150 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

De deltagande kan bidra med tankar och erfarenheter och på så sätt vara varandras resurs. Man får tillfälle att fundera över och ha en dialog om det givande och meningsfulla i tillvaron samt om det som kan kännas svårt. Kursen har en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Här kan spännande diskussioner ske.

Praktisk info

Cirkeln omfattar ca 5-6 deltagare. Man möts 1 gång per vecka i 3 veckor med start tisdag 1/2 2022 kl 17:00-19:15 i Sensus lokaler, Agnebergsgatan 2.

Studiecirkeln lutar sig mot ny litteratur, såsom Anders Wallenstens bok "Hälsogåtan" samt Bertil Marklunds bok "10 TIPS".

Stenciler m.m. ingår. Möjlighet finns att genom Sensus köpa denna litteratur till ett reducerat pris. Dock är det inte helt nödvändigt för att kunna tillgodogöra sig kursen.

Cirkelledare

Ingrid Hansson, idrottslärare samt hälsovetare med magisterexamen i pedagogik och hälsofrämjande.

Välkommen att delta!

Arrangemangsnummer: 189595

Kontaktperson