Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

UDDEVALLA

Livet, hälsan och välbefinnandet

Sensus studieförbund i Uddevalla erbjuder nu en studiecirkel som handlar om sätt att leva på som gagnar oss och som kan ge både kunskap och inspiration. Den innefattar en helhetssyn på hälsa utifrån många aspekter, såsom fysisk, psykisk och social hälsa. Den inkluderar även existentiella och andliga aspekter.

Startdatum

Vår 2022

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Omfattning

3 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

150 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

De deltagande kan bidra med tankar och erfarenheter och på så sätt vara varandras resurs. Man får tillfälle att fundera över och ha en dialog om det givande och meningsfulla i tillvaron samt om det som kan kännas svårt. Kursen har en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Här kan spännande diskussioner ske.

Praktisk info

Cirkeln omfattar ca 5-6 deltagare. Man möts 1 gång per vecka i 3 veckor med start tisdag 1/3 2022 kl 17:00-19:15 i Sensus lokaler, Agnebergsgatan 2.

Studiecirkeln lutar sig mot ny litteratur, såsom Anders Wallenstens bok "Hälsogåtan" samt Bertil Marklunds bok "10 TIPS". Stenciler m.m. ingår. Möjlighet finns att genom Sensus köpa denna litteratur till ett reducerat pris. Dock är det inte helt nödvändigt för att kunna tillgodogöra sig kursen.

Cirkelledare

Ingrid Hansson, idrottslärare samt hälsovetare med magisterexamen i pedagogik och hälsofrämjande.

Välkommen att delta!

Arrangemangsnummer: 189595

Ledare

Ingrid Hansson

Kontaktperson