Färjestaden

Lär dig skapa gräskronor på Öland

Vet du kanske inte vad en gräskrona är? Eller vet du och det kliar i fingrarna efter att gå ut och repa gräs till egna skapelse? Oavsett så är du välkommen - vi kommer få en härligt kreativ dag i hantverkets tecken!

Startdatum

11 juni 2022

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Plats

Berglunds kreativa verkstad

Bläsinge 229 Färjestaden

Pris

550 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Upplägg

Vi börjar morgonen med att bege oss ner till strandängen med en korg för att plocka olika typer av gräs tillsammans. Du måste vara rörlig nog för en promenad i den härliga naturen. När korgarna är fulla vänder vi tillbaka till gården för att binda gräskronor, allt material ingår. Om vädret tillåter så sitter vi utomhus, annars finns det plats i det ljusa växthuset eller ateljén. Mitt på dagen gör vi paus för soppa och en kopp kaffe eller te i växthuset och vi åker hem med

Ledare

Eva-Lena är mångårig hantverkare, ledare och pedagog med särskilt intresse av ull, Waldorfdockor och traditionella hantverk. När det kommer till ull och ullhantverk har hon över 25 års erfarenhet och har undervisat på universitetsnivå i ämnet. Hon har sin verkstad i Bläsinge på Öland och driver företaget Berglunds kreativa i underbart inspirerande miljö.

Arrangemangsnummer: 57699

Ledare

Eva-Lena Berglund

Kontaktperson