Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Leksand

Kulningskurs i Leksand

Välkommen till en helgkurs den 8-9 juli där din unika röst är i fokus! Genom enkla och effektfulla övningar letar vi oss fram till kärnan i våra röster och hittar luftflöde, klang och kraft.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Ullvi Bystuga

Leksand

Pris

900 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Vi kular och ropar tillsammans, i mindre grupper och även solistiskt om du vill. Lär dig grunden i den speciella roptekniken där rösten ljuder starkt i ett kraftfullt uttryck. Kursen ger dig konkreta övningar för att du sedan ska kunna fortsätta utforska och praktisera kulning på egen hand. Utveckla din röst och få den låta som du vill!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, bara lust till att använda din röst. Även du som kulat förut har stort utbyte av kursen då kortare pass med individuell guidning sker om du önskar. Utlärning sker på gehör, inga noter eller textblad används, det är lyssna och sedan härma som gäller. Du får också lära dig några vallvisor med den speciella tonskalan som är karaktäristisk för kulning och rop. Glädje, sång, rop och kulning i skön förening! Ta gärna med något att anteckna på och inspelningsmöjlighet, t ex. mobiltelefon.

Några röster från kurser under 2022:

”Tack Karin! Så härligt att få vara modig, nyfiken och väldigt trygg i din inbjudande och inspirerande klang. En fin helg som givit ny kraft!” Ewa ”Underbart, jag fick med mig kontakten nedåt och avslappningen för att kunna vila i de höga fan-tastiska tonerna - stort tack för din lugna pedagogik.” Bodil ”Tusen tack för en upplyftande, berikande och frigörande röstkurs - så underbart att få lära sig kula. Det har varit en dröm sedan länge.” Torun”

Om ledaren

Karin Ericsson Back är yrkesverksam sångerska och folkmusiker. Med en gedigen musiker- och pedagogutbildning från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm har hon byggt upp en bred plattform där hon arbetar mångfacetterat med scenframträdanden, musikkomposition, sång- och kulningskurser och kördirigering. Utbildad lärare i Holiyoga Röst enligt Ulrica Liavor.

Lokal

Ullvi bystuga i Leksand. Adress: Följ Ullvi Sågmyravägen, ta av vid Ullvi Lortgattu, bystugan ligger på höger sida uppför backen. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

Övrigt

Kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare finns. Medtages egen mat och dryck. Kursen ges utomhus utom vid dåligt väder – bra skor rekommenderas.

Rabatt

Du som idag är med i en Sensus-kör får 100 kr i rabatt. Ange vilken Sensus-kör du är med i vid anmälan.

Frågor?

Kontaka Ulrika Wiborgh på ulrika.wiborgh@sensus.se

Arrangemangsnummer: 401877

Utsikt Ullvi Bystuga

Ledare

Karin Ericsson Back

Kontaktperson