Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Leksand

Kulningskurs i Leksand

Välkommen till en helgkurs den 9-10 juli där din unika röst är i fokus! Genom enkla och effektfulla övningar letar vi oss fram till kärnan i våra röster och hittar luftflöde, klang och kraft.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Ullvi Bystuga

Leksand

Pris

900 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Kursen är fullbokad! Det är flera som redan står på reservlistan och därför är sidan nu stängd för nya bokningar. Mvh/ Sensus

Vi kular och ropar tillsammans, i mindre grupper och även solistiskt om du vill. Lär dig grunden i den speciella roptekniken där rösten ljuder starkt i ett kraftfullt uttryck. Kursen ger dig konkreta övningar för att du sedan ska kunna fortsätta utforska och praktisera kulning på egen hand. Utveckla din röst och få den låta som du vill!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, bara lust till att använda din röst. Även du som kulat förut har stort utbyte av kursen då kortare pass med individuell guidning sker om du önskar. Utlärning sker på gehör, inga noter eller textblad används, det är lyssna och sedan härma som gäller. Du får också lära dig några vallvisor med den speciella tonskalan som är karaktäristisk för kulning och rop. Glädje, sång, rop och kulning i skön förening! Ta gärna med något att anteckna på och inspelningsmöjlighet, t ex. mobiltelefon.

Några röster från tidigare kurser:

”Så rolig kurs! Att få använda rösten, eller hela kroppen, att ta plats och att våga. Känner mig glad i hela kroppen och stor tacksamhet.” -Åsa
”Karin är så kunnig i ämnet, proffsig på att lära ut - nu ska jag hem och öva!” Annika ”Du är en mycket bra pedagog Karin och jag har känt mig så trygg och glad trots att kulning är okänd mark för mig.” -Anna-Lena

Om ledaren

Karin Ericsson Back är yrkesverksam sångerska och folkmusiker. Med en gedigen musiker- och pedagogutbildning från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm har hon byggt upp en bred plattform där hon arbetar mångfacetterat med scenframträdanden, musikkomposition, sång- och kulningskurser och kördirigering. Utbildad lärare i Holiyoga Röst enligt Ulrica Liavor.

Lokal

Ullvi bystuga i Leksand. Adress: Följ Ullvi Sågmyravägen, ta av vid Ullvi Lortgattu, bystugan ligger på höger sida uppför backen. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

Övrigt

Kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare finns. Medtages egen mat och dryck. Kursen ges utomhus utom vid dåligt väder – bra skor rekommenderas.

Frågor?

Kontaka Ulrika Wiborgh på ulrika.wiborgh@sensus.se

Rabatt

Du som idag är med i en Sensus-kör får 100 kr i rabatt. Ange vilken Sensus-kör du är med i vid anmälan.

Arrangemangsnummer: 320949

Utsikt Ullvi Bystuga

Ledare

Karin Ericsson Back

Kontaktperson