Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VEBERÖD

Köräventyret

Välkommen till en inspirationsdag för barnkörledare med Maria Sandell. Under dagen utgår vi från albumet "Du ger mig hopp" men vi får också ta del av en salig blandning härliga låtar från Köräventyrets övriga produktioner.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

Veberöds församlingshem

VEBERÖD

Pris

295 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi träffas en heldag i Veberöds församlingshem. Maria Sandell presenterar Köräventyret, går igenom en del av sångerna och tankarna bakom dem och ger kreativa idéer för hur man kan arbeta med varje sång i barnkör. Dagen innehåller förutom mycket sång, även uppvärmning, dans, rörelse, rytmik och gruppövningar.

Kursledare Maria Sandell är körledare, låtskrivare, rytmikpedagog, sångerska och inspiratör. Hon är ledare och grundare av Köräventyret, en musikalisk växtplats för barn. Maria har 35 års erfarenhet av körledning på alla nivåer och anlitas flitigt av barn- och gospelkörledare runt om i landet för kör- och inspirationsdagar. Hon har gett ut sex produktioner (CD samt nothäfte) för Köräventyret och flera andra inspelningar.

Anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om restriktionerna kring Covid-19 kräver det. Kostnad för kursdagen är 295 kr och då ingår fika på fm och em. Lunch tas med på egen hand! Det finns ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Material OBS! Alla bör ha ett eget ”Du ger mig hopp- nothäfte”. Finns att köpa från bla nyamusik.se

Arrangörer Lunds stift och Sensus studieförbund

Arrangemangsnummer: 322557

Ledare

Maria Sandell

Kontaktperson