Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Hopp och handling: att orka möta en galen värld

Känner du emellanåt vanmakt, sorg och rädsla inför mycket av det som händer i världen? Att du själv har ett bra liv men att du skulle vilja möta världen med mer hopp och handlingskraft?

Startdatum

4 mars 2024

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 17:30 - 20:00

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Plats

Sensus VäxjöSal Respekterad

Norrgatan 15 35231 VÄXJÖ

Pris

1190 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Studiecirkeln Hopp och handling är en mötesplats för oss som vill både leva och göra gott i en utmanande tid. Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha erfarenheter av samhällsengagemang/aktivism. Du kan vara precis i början av en förändringsresa där du vill utforska hur just DIN lilla pusselbit i världen skulle kunna se ut framöver - på kort och lång sikt.

Vi ses på Sensus studieförbund i Växjö vid sex tillfällen under våren med start den 4 mars 2024: 4/3, 18/3, 1/4, 15/4, 29/4 och 13/5. Här delar vi med oss av erfarenheter, tankar och känslor i samtal och övningar. Vi hämtar inspiration utifrån i form av exempelvis poddar och texter.

Vi som leder studiecirkeln - Maria Estling Vannestål och Sara Norrby Wallin - är vana ledare av workshops, utbildningar och cirklar, och vi funderar själva mycket på hur vi både kan ta hand om oss själva och bidra till världen i det lilla vi kan påverka.

Arrangemangsid: 1578649

Ledare

Maria Estling Vannestål

Sara Norrby Wallin

Kontaktperson