Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Holistisk samtalscirkel i Kalmar

Varför mår vi som vi gör? Hur kan vi läka vårt inre och gradvis släppa taget om gamla känslor och mönster? I denna cirkel diskuterar vi känslor, energier och livskraft utifrån boken Energierna avslöjar.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

4 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

Sensus KalmarKulturen

Skeppsbrogatan 47 39231 KALMAR

Pris

350 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Varför mår vi som vi gör? Hur kan vi läka vårt inre och gradvis släppa taget om gamla känslor och mönster? Det mesta av det som skapar problem för oss som vuxna har sitt ursprung i vår uppväxt, då vi av olika anledningar behövde stänga ner delar av oss själva och våra autentiska känslor.

Detta och andra ämnen tittar vi närmare på och diskuterar tillsammans utifrån boken Energierna avslöjar. Vi träffas fyra måndagar kl 17:30-19:00 i Sensus lokaler: 29/1, 19/2, 4/3 och 25/3. Eventuellt blir den sista träffen digital. 
Boken går att låna på bibliotek eller köpas via Sensus till en kostnad av 250 kr, meddela i anmälan om du vill göra det så att vi vet hur många vi ska beställa.  

Jag som är ledare heter Anna och har under många år engagerat mig för människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Jag tror att du som vill delta i den här cirkeln har ett genuint intresse för att tillsammans med andra reflektera över dessa livsfrågor. Kursen ges i samarbete med Föreningen Naturalum.

Arrangemangsid: 1578101

I samarbete med

Kontaktperson