Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KRISTIANSTAD

Heliga danser i Kristianstad

Vi dansar i cirkeln som är alltings ursprung, vi dansar månens och solen rytm, planeternas kretslopp, stjärnornas dans över himlavalvet, årstidernas växlingar, vågens rörelse, det magiska och heliga i livet. Rörelsen i cirkeln väcker något inom oss, den energi som får jorden att snurra, växterna att spira och det innersta vackra i oss själva, som vi tappat kontakten med, den levande gnistan som nu får nytt liv.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Odal resursskola & Öppna förskolaStora salen

Genvägen 7 29159 KRISTIANSTAD

Pris

250 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Danserna är lätta att lära sig och du behöver inte ha några förkunskaper. Kom gärna lite innan, typ 18.15, landa ta en kopp te. Kl 18.30 börjar vi med att värma upp. Efter några danser, fikar vi och efter det avslutar vi kvällen med repetition. Danserna anpassas efter gruppen så att alla hänger med och är bekväma.

Ledare

Anna Torsdotter har dansat heliga danser från och till i ca 20 år, så fort hon fått chansen. I höstas blev det möjligt för henne att äntligen gå en längre dansledarutbildning . Dansen har hjälpt henne att släppa på stressen, komma ner i varv och börja njuta av livet på riktigt.

Mer/Övrig Information

Ta på dig bekväma kläder och skor. Gärna egen vattenflaska! Man blir varmare än vad man tror. Det blir dans även den 23/3 läs mer och anmäl dig till det tillfället här: [https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/heliga-danser-i-kristianstad-201417/] (https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/heliga-danser-i-kristianstad-201417/) Du kan vara med en gång eller bägge gångerna. Vi repeterar alla danser efterhand.

Har du frågor? Maila gärna ledare: annatorsdotter59@gmail.com

Arrangemangsnummer: 201418

Ledare

Anna Torsdotter

Kontaktperson