Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

Distans

Hållbarhetswebinarier- Samtal om skogen

Samtal om skogen

Datum

1 mars 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Trots allt finns framtidshopp mitt i oron för vår värld och vårt klimat. Vi har alla ett ansvar att förvalta och lämna över skapelsen från dem som gått före oss till dem som kommer efter, och vi tror på och arbetar för att påverka miljöutvecklingen i en hållbar riktning. 4 tillfällen jan-mar 2022 19.00, digitalt Förundran med Stefan Edman är det andra av fyra seminarier

Information

Svenska kyrkan, Sensus studieförbund och Naturskyddsföreningen bjuder in till en serie på fyra seminarier i vår först ut är Hållbar konsumtion med fokus på textilier. Föreläsarna delar med sig av kunskap och erfarenhet inom var sitt expertområde. Efter varje föreläsning samtalar vi i mindre grupper och sedan summeras kvällen tillsammans med föreläsaren.

Seminarierna pågår i ungefär en och en halv timme. Vi kommer att använda oss av det digitala verktyget Zoom och en länk kommer att skickas ut till alla som anmäler sig.

Pris

Kostnadsfritt

Tid och Plats

Tid: 1 mars KL:9.00-20.30 Plats: Digitalt via zoom

Arrangemangsnummer: 808766

Kontaktperson