Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Hållbarhetswebinarier- Naturens betydelse för människan

Naturens betydelse för människan med Eva Sanner - Anmälan är stängd

Datum

22 februari 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Trots allt finns framtidshopp mitt i oron för vår värld och vårt klimat. Vi har alla ett ansvar att förvalta och lämna över skapelsen från dem som gått före oss till dem som kommer efter, och vi tror på och arbetar för att påverka miljöutvecklingen i en hållbar riktning.

Forskning berättar om tydliga positiva effekter – fysiskt, mentalt och emotionellt – av att tillbringa tid i naturen och uppleva den med våra sinnen. En ny förståelse för vad naturen är, kan påverka våra val i riktning mot större hållbarhet och engagemang. När vi känner oss som en del av naturen, får vi också ett större perspektiv på livet och dess cykler av skapande och vila, glädje och nedstämdhet. Eva Sanner, författare och psykosyntesterapeut, utbildad i ekopsykologi berättar om hur vi kan närma oss naturen för vår egen skull och för planetens.

Information

Svenska kyrkan, Sensus studieförbund och Naturskyddsföreningen bjuder in till en serie på fyra seminarier Naturens betydelse för människan är det tredje tillfället. Föreläsarna delar med sig av kunskap och erfarenhet inom var sitt expertområde. Efter varje föreläsning samtalar vi i mindre grupper och sedan summeras kvällen tillsammans med föreläsaren.

Seminarierna pågår i ungefär en och en halv timme. Vi kommer att använda oss av det digitala verktyget Zoom och en länk kommer att skickas ut till alla som anmäler sig.

Pris

Kostnadsfritt

Tid och Plats

Tid: 22 februari kl19.00-20.30 Plats: Digitalt via zoom

Anmälan

Anmälan senast den 21 februari

Arrangemangsnummer: 808765

I samarbete med