Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Gospelfest 2024 - Pay it forward

En inspirerande dag för sångare, körledare och publik tillsammans med bl.a. Michelle Nakagawa, grundare av välkända Tensta Gospel Choir och Volney Morgan, prisbelönt körledare och låtskrivare från London som låter musiken inspireras av sin karibiska bakgrund. Van - ovan, kör - enskild. Alla är välkomna!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:30 - 22:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

450 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Anmälan: Nu är det tyvärr helt fullt i kören, men det finns fortfarande ett antal publikbiljetter kvar. https://nortic.se/ticket/event/52571

Välkommen "GOSPELFEST 2024 - Pay it forward" i Europaporten, Malmö.

GOSPELFEST 2024 är en unik konsertupplevelse där endast ett fåtal publikbiljetter finns tillgängliga och du omsluts av mer än 800 körsångare tillsammans med svenska och internationella gäster. I år får du bl.a. möta Michelle Nakagawa, grundare av välkända Tensta Gospel Choir, Ida Thulin ledare för nystartade Vivid Gospel och Volney Morgan, prisbelönt körledare och låtskrivare från London som låter musiken inspireras av sin karibiska bakgrund. 

Årets tema är Pay it forward och handlar om att ge hoppet vidare, mitt i vardagen där den stora kören både kommer att sjunga för och tillsammans med publiken. Vi får även vara med och fira Glimåkra Gospellinje (Sveriges första) som i 30 år har låtit unga sångare växa i en tillåtande och utmanande miljö. 

Gospelfest Malmö startades av Jonas Engström och Emma Leijon 2016 och har sedan dess (i olika lokaler) årligen samlat närmare 1000 sångare och körledare från hela Skåne med omnejd för inspiration tillsammans med svenska och amerikanska gäster. 

Välkommen till en väldigt stor "living room session".

 

____________________________________________________

Sångare 13.30
Under Gospelfest 2024 har du som sångare en unik möjlighet att uppleva, prova på och inspirerar av gospelmusikens speciella historia och uttryck. Kom som enskild eller tillsammans med din kör och prova på gospel tillsammans med sångare från hela Skåne, musiker, solister och våra gästdirigenter. Van – ovan, kör – enskild, alla är välkomna.

Publik 19.30
Välkommen till en unik konsertupplevelse där du på alla sidor omsluts av musik tillsammans med Volney Morgan, Michelle Nakagawa, våra svenska instruktörer och över 800 sångare bjuds du på en medryckande kväll där du får en möjlighet att beröras av musiken genom att komma riktigt nära både sångare och musiker. Välkommen till en väldigt stor "living room session".

Körledare 10.00
I år har du som körledare en unik möjlighet till egen inspiration även om din kör inte kan vara med. Vi bjuder in till en separat Körledarworkshop med Volney och Michelle kl. 10-12. Van - ovan, alla är välkomna. 

Anmälan gör du genom att klicka här

Facebook-event

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Preliminärt schema
10.00 Körledarworkshop
13.30 Workshop för alla sångare i storkören
19.30 Gospelfest

 

www.gospelfest.se

Gospelfesten är ett samarbete mellan Sensus, Soulful Music, Bilda, Svenska Gospelverkstaden och Sveriges Körförbund. 

 

Arrangemangsid: 1566194

Ledare

Jonas Engström

Maria Nilsson

Kontaktperson