MALMÖ

Gospelfest 2024 - Pay it forward

En inspirerande dag för sångare, körledare och publik tillsammans med bl.a. Michelle Nakagawa, grundare av välkända Tensta Gospel Choir och Volney Morgan, prisbelönt körledare och låtskrivare från London som låter musiken inspireras av sin karibiska bakgrund. Van - ovan, kör - enskild. Alla är välkomna!

Startdatum

3 februari 2024

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:30 - 22:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

450 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Gospelmusiken har alltid funnits mitt i livet. Lika mycket en hoppfull livshållning som musikstil, men ingen genre föds i ett vakuum utan utvecklas när någon vågar prova något nytt och låta musiken berikas av ens rötter och erfarenheter. I samband med ”GOSPELFEST 2024 – Pay it forward” tar vi med hela kroppen och låter oss utmanas i uttryck och dynamik tillsammans med våra gästdirigenter.

Anmälan enskild:
Anmäl dig här på denna sida. Därefter får du via post en faktura på deltagaravgiften 450 kr. Noter och stämfiler ingår i priset och skickas i början på december då vi har fått din betalning. 

Anmälan kör (min 10 sångare):
För att garanteras plats fyll så snart som möjligt i formuläret - klicka här. (Begränsat antal platser). Deltagaravgiften 390 kr per sångare betalas gemensamt till Soulful Music PG 158 98 28-1 eller via faktura senast 25 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare.
Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd/stämfil till körledaren för instudering.
(Det går även bra att senare i höst beställa extra noter/CD via www.gospelstart.se).

Förberedelse:
För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedd så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 7 sånger ur det nya notmaterialet "Sjung Gospel 2024". I deltagaravgiften ingår nothäfte och stämfil.

Publikbiljetter:
Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. Det är vi som tillsammans fyller Europaporten/Stadionmässan!

Mer information om förberedelser och publikbiljetter hittar du på www.gospelfest.se 

Hör gärna av er om ni har några frågor till info@soulfulmusic.se.

Välkomna! 

____________________________________________________

Sångare 13.30
Under Gospelfest 2024 har du som sångare en unik möjlighet att uppleva, prova på och inspirerar av gospelmusikens speciella historia och uttryck. Kom som enskild eller tillsammans med din kör och prova på gospel tillsammans med sångare från hela Skåne, musiker, solister och våra gästdirigenter. Van – ovan, kör – enskild, alla är välkomna.

Publik 19.30
Välkommen till en unik konsertupplevelse där du på alla sidor omsluts av musik tillsammans med Volney Morgan, Michelle Nakagawa, våra svenska instruktörer och över 800 sångare bjuds du på en medryckande kväll där du får en möjlighet att beröras av musiken genom att komma riktigt nära både sångare och musiker. Välkommen till en väldigt stor "living room session".

Körledare 10.00
I år har du som körledare en unik möjlighet till egen inspiration även om din kör inte kan vara med då vi bjuder in till en separat Körledarworkshop med Volney och Michelle kl. 10-12. Van - ovan, alla är välkomna. 

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Preliminärt schema
10.00 Körledarworkshop
13.30 Workshop för alla sångare i Storkören
19.30 Gospelfest

 

www.gospelfest.se

Gospelfesten är ett samarbete mellan Sensus, Soulful Music, Bilda, Svenska Gospelverkstaden och Sveriges Körförbund. 

 

Arrangemangsnummer: 204602

Ledare

Jonas Engström

Kontaktperson