MALMÖ

Gospelfest 2023

Kom och sjung! Gospelfest är tillbaka på Malmö Live, lördagen 4 februari 2023. Missa inte denna unika möjlighet att prova på gospel tillsammans med amerikanska gäster och närmare 1000 sångare från hela Skåne. Kör - enskild. Van - ovan. Alla är välkomna! Din röst är viktig och tillsammans skapar vi en bättre värld. En ton i taget.

Startdatum

4 februari 2023

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:30 - 21:30

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

450 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Sång och musik har en unik förmåga att beröra och engagera, riva murar och bygga broar. I kören är du samtidigt både avsändare och mottagare. Gospelmusiken föddes i Chicago på 30-talet och än idag berör sångerna om kamp, glädje och hopp människor över hela världen.

Välkommen att uppleva något av allt detta tillsammans med bl.a. sångerskan/körledaren Pernilla Sandahl från Göteborg och den karismatiske Isaac Cates från Kansas City, som ”använder sin kunskap inom klassisk musik och rötterna i gospel/soul för att skapa sofistikerade harmonier, polyfoniska rytmer och bländande pianoackompanjemang”. Isaac har bl.a uppmärksammat musikens betydelse för psykisk hälsa i sången ”My God” (feat. Trey McLaughlin) och släppte nyligen skivan ”Amazed” med kören "Ordained”. Fler gäster presenteras efterhand...

Anmälan kör (min 10 sångare): För att garanteras plats fyll så snart som möjligt i formuläret på www.gospelfest.se. eller maila körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se. (Begränsat antal platser). Anmälningsavgiften 390:- per sångare betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 senast 25 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare. Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd/stämfil till körledaren för instudering. (Det går även bra att senare i höst beställa extra noter/CD via www.gospelstart.se).

Anmälan enskild: Anmäl dig här ovan. Därefter får du via post en faktura på anmälningsavgiften 450:-. Noter och stämfiler ingår i priset och skickas i början på december då vi har fått din betalning. Glöm ej att ange vilken stämma du tillhör.

Förberedelse: För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedd så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 7 sånger ur det nya notmaterialet "Sjung Gospel 2023". I deltagaravgiften ingår nothäfte och stämfil.

Publikbiljetter: Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. Det är vi som tillsammans fyller det stora konserthuset Malmö Live!

Arrangemangsnummer: 323586

Ledare

Elisabeth Bergagård

Jonas Engström

Kontaktperson