Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Godly Play -Grundkurs 28-29 januari samt 11-12 februari 2023

Godly Play är en metod för att ge rum för barn att möta kristen tro och bibelns berättelser. Metoden har hämtat sin inspiration i Montessoripedagogiken.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Omfattning

4 tillfällen, 26 studietimmar

Plats

Trångsund Skogås församling Huddinge past.Mariakyrkan Skogås Skogåstorget 10

Skogåstorget 10

Pris

5000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Godly Play vill stödja barnet i att hitta sammanhanget mellan sig själv, världen och Gud. Tanken är att alla barn har en naturlig känsla av gudsnärvaro och metoden är tänkt att ge barn språk för att kunna kommunicera och stärka sin andliga identitet. Metoden är ett sätt att berätta bibelns och kyrkans berättelser utifrån en given mall, vilket gör den lätt att lära in och använda. Godly Play använder historien, lek, ritual och kreativitet för att stödja barnets upplevelser av Guds närvaro så att barnet kan växa i sitt andliga liv. Under kursen ges gott om tillfällen att ta del av och själv träna sig i att berätta enligt Godly Play. Reflektion kring berättelserna och metoden varvas med praktisk övning och perspektiv på barns andlighet och lärande.

Datum: 28-29 januari samt 11-12 februari. Tid på lördagarna: kl. 09.00-17.00. Tid på söndagarna: kl.13.00-17.00. Det är viktigt att vara med på hela kursen, alltså båda helgerna.

Pris: 5 000 kr, inklusive 3 grundböcker med Godly Playberättelser. Kaffe och smörgås, lunch och fika ingår på lördagarna. Mellanmål/fika ingår på söndagarna. Övriga måltider och eventuellt boende ordnas av deltagaren själv.

Max antal deltagare 12 personer. Sista anmälningsdag 13/1. Anmälan är bindande.

Plats: Mariakyrkan i Skogås. Skogåstorget 10. Pendeltåg till Skogås.

Kursledare: Jenny Sjögreen, Lena Åkesson, Sara Johansson. Frågor om kursen, kontakta: sara.johansson@svenskakyrkan.se Tel: 08-58869906

Arrangemangsnummer: 439185

Ledare

Jenny Sjögreen

Kontaktperson