Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KARLSTAD

Var är papporna? med Alexandra Pascalidou

En föreläsning som presenteras av MÄN Värmland i samarbete med det regionala nätverket för suicidprevention i Värmland, Karlstads kommun och Sensus. "Frånvarande fäder är ett historiskt och globalt fenomen och en känd riskfaktor som vi måste tala om", säger Alexandra Pascalidou.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Torsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:30

Plats

Sundsta-ÄlvkullegymnasietAulan

Sävegatan 7 65463 KARLSTAD

Pris

Kostnadsfritt

Om föreläsningen

Frånvarande fäder är ett historiskt och globalt fenomen och en känd riskfaktor som vi måste tala om, säger Alexandra Pascalidou. Utifrån det skrev Alexandra boken Var är papporna? som handlar om dem som alla undrar över – de frånvarande fäderna. I boken berättar papporna om faderskapet, frånvaron och förlusterna, flykten och maskuliniteten. Nu kan du höra Alexandra själv prata om männen och papporna som hamnar mitt i de personliga och politiska slagfälten.

Boka din plats - fri entré

Du bokar din plats härifrån hemsidan. Du får ett bekräftelsemejl när vi hanterat din bokning. Obs! Är ni flera i ett sällskap som vill boka plats så behöver varje person göra en egen anmälan. Fri entré.

Övrig info

Cafeterian är öppen både före och efter föreläsningen. Passa på köpa boken "Var är papporna?" Alexandra signerar på plats.

Frågor?

Kontakta föreningen Män Värmland, Lars Näsström, på mobil 070-929 1060.

Arrangemangsnummer: 506943

Kontaktperson