Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Hållbar folkbildningsvecka: Soppa och föreläsning med Martin Gren

Vår hållbara folkbildningsvecka på Sensus fortsätter med en föreläsning på Tribergs café med forskare Martin Gren! Vad är omställning, vad krävs för att klara Paris-avtalet och vad innebär ett klimatnödläge som Kalmar kommun utlyst?

Datum

25 november 2021

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

Tribergs café

Storgatan 8 39232 KALMAR

Pris

Kostnadsfritt

Tribergs erbjuder soppa innan föreläsningen, om du vill köpa det vill vi gärna ha en föranmälan så att vi kan beräkna hur många som kommer vilja äta på plats. Dvs, anmäl dig i förväg för att beställa soppa och betalning sker på plats. Om du inte vill ha soppa är det bara att komma utan föranmälan!

Martin Gren är professor i kulturgeografi och undervisar på Linnéuniversitetet. Hans forskningsområde är det planetära klimat- och ekologiska nödläget, särskilt i perspektiv av de vetenskapligt underbyggda kraven på omfattande samhällsomställningar. Han kommer prata ungefär en halvtimme och därefter leder han samtalet där vi diskuterar utifrån detta stora ämne.

Vi möts på Tribergs café på Storgatan från kl 18:00 så vi hinner träffas och hälsa på varandra. Kl 19:00 ger Martin ett föredrag följt av frågor för diskussion. Arrangemanget är ett samarbete mellan Sensus och Fridays for future.

Arrangemangsnummer: 869251

Kontaktperson