Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Du med flera - bokcirkel

Välkommen till en bokcirkel där vi tillsammans läser boken Du med flera och diskuterar egna erfarenheter av relationer, normer och flersamhet utifrån den.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

150 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Polyföreningen och Studieförbundet Sensus Östra Götaland anordnar bokcirkel kring den nysläppta boken “Du med Flera - en guide till polyamori, relationsanarki och annan flersamhet” av Tanja Suhinina. Boken ges ut i december 2022 och bokcirkeln planeras dra igång 1 februari 2023 med 6 träffar under 6 veckor onsdagar 19.00 – 20.30. Cirkeln sker digitalt via Zoom. 10 deltagare i cirkeln som mest.

OM CIRKELLEDAREN

Ronja Håkansson har hållit cirklar kring flera böcker som handlar om flersamhet de senaste åren; “Den Etiska Slampa”, “Love´s not color blind” och “Polysecure”. De sitter som ordförande för Polyföreningen och är allmänt engagerad kring att folkbilda samt skapa community kring flersamhet. De har levt flersamt sedan 2014 och identifierar sig som polyamorös.

OM BOKEN

Senaste decennierna har allt fler personer valt att röra sig bortom den traditionella monogamin. Trots att intresset har ökat har det saknats en svensk bok om ämnet – tills nu. Du med flera riktar sig till alla som är nyfikna på att leva ickemonogamt. De som vill leva flersamt guidas i hur man ser till att leva öppet på just sitt sätt utan att falla i de vanliga fallgroparna. Professionella som arbetar med flersamma klienter får vägledning i hur de kan bemöta klienter som valt bort monogami. Slutligen kan alla som bara är nyfikna lära sig om vanliga begrepp eller vad senaste forskningen kan lära oss om flersamma. Du med flera är en självklar första instans att vända sig till om du vill veta mera om hur ickemonogama relationer kan se ut i en nutida svensk kontext.

OM FÖRFATTAREN

Tanja Suhinina är legitimerad psykolog, sexolog och författare. Sedan tidiga 00-talet har hon följt flersamhetens utveckling såväl internationellt som i Sverige. Hon har under många år synts i media som expert på flersamhet, debatterat och föreläst om flersamhet, hållit workshops för flersamma och arbetat med flersamma i terapi.

Arrangemangsnummer: 58816

Ledare

Ronja Håkansson

Kontaktperson