Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Boksamtal om flersamhet med Caroline Bergmann på Växjö Pride

Författaren Caroline Bergmann har släppt boken När du älskar fler än en - Flersamhet, polyamori & öppna relationer vilket blev den första boken om flersamhet i Sverige. I den får du möta personer som öppet berättar om sina val och praktiska lösningar för att få flersamma relationer att fungera och till denna lunchförläsning är alla välkomna digitalt!

Datum

9 maj 2023

Dag

Tisdag

Tid

Kl 12:00 - 12:45

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Att vara polyamorös innebär olika saker för olika människor men det som är gemensamt är att det finns en öppenhet för att kunna känna kärlek i flera relationer samtidigt.

Att vara i en relation kan vara både härligt och svårt, men hur är det att vara i kärleksrelationer med flera personer samtidigt? Hur kan kommunikation och överenskommelser se ut.

Det finns många aspekter av flersamhet och mycket fördomar om relationer överlag, hur de ska vara och kännas. Den här boken syftar till att ge ett vidgat perspektiv på hur olika vi relaterar till andra människor så att fler kan leva det liv just de vill, utan att begränsas av normer.

Eventet arrangeras som ett samarbete med Polyföreningen och Sensus studieförbund, länken till föreläsningen skickas ut till alla som anmält sig på morgonen den 9 maj.

Arrangemangsnummer: 602140

Medverkande

Caroline Bergmann

Kontaktperson