Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Amningskurs för blivande föräldrar i Västerbotten - Intresseanmälan

Amning, anknytning och föräldraskap den första tiden

Startdatum

Höst 2022

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

Kostnadsfritt

Snart förälder? Skriv upp dig/er på intresselistan för amningskurser!

Amningskurs för blivande föräldrar

Du/Ni är förstagångs- eller flergångsföräldrar fr.o.m. graviditetsvecka 20. Målen är att du/ni ska lära dig/er - grundläggande kunskaper om hur man ammar och - hur du/ni kan förebygga amningsproblem.

Du som pappa/partner är viktig. Din delaktighet och ditt stöd betyder mycket för en lyckad amning. Om din partner går kursen med dig, så anmäl båda två. Gör en egen anmälan för din partner - och skriv i noteringsrutan att ni går kursen tillsammans.

Kursdatum och -tider

Gruppen träffas totalt 4 gånger (tidigare termin sågs vi oftast måndagar och ondagar på kvällen). Det är inga datum spikade än. Planen är att ha en fysisk amningskurs i Umeå i oktober, eventuell en digital i november. Skriv upp dig i intresselistan nu, så hör vi av oss, när vi släpper datumen och den bindande anmälan. Håll gärna koll på amningskurser med riksintag, om du vill gå en tidigare kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till boende i Västerbotten.

Studiematerial

Skickas ut med post.

Kostnad

Kursen riktar sig till dig som bor i Västerbotten, är gravid samt för medföljande partner eller annan närstående. Den är kostnadsfri. Vid avbokning inom senare än en vecka före kursstart tillkommer en avgift på 200 kr.

Arrangemangsnummer: 129101

Kontaktperson

Kontor