Bild: Johnér bildbyrå

Fortbildning för Växjö stift

På denna sida samlar vi de delar av Sensus kursutbud som vi tror kan vara intressant för dig som är anställd, förtroendevald eller ideell i Växjö stift.

Här hittar du främst kurser som genomförs både av Sensus och av våra samarbetspartners i Växjö med omnejd, men vi vill även tipsa om att det kan finnas kurser på distans som erbjuds inom andra delar av Sensus som också kan vara intressanta och relevanta. Du kan utforska vårt utbud av distanskurser via sensus.se/distans

Folkbildning sker där människorna finns, i grupper som möts fritt och frivilligt, runt ämnen de är nyfikna på och vill lära mer om. Den största delen av Sensus folkbildande arbete i Svenska kyrkan sker därmed ute i församlingarna av ledare på plats: dessa kan vara både anställda och ideella.

Där är Sensus uppgift att se vilka behov som finns, nätverka, ta fram studiematerial, bidra med pedagogiskt stöd, och bistå med rabatter och administrativt stöd.

Vi möjliggör och rustar för folkbildning!

Möten förändrar människor, människor förändrar världen
Fortbildning

Cirklar, kurser och evenemang

Hållbar folkbildningsvecka

Välkommen till en vecka fylld av folkbildande arrangemang kopplat till de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckan innehåller både digitala och fysiska arrangemang runt om i landet som är öppna för alla.

Läs mer

Diplomerad personalledare för Svenska kyrkan

Som diplomerad personalledare har du en arbetsledande roll med personalansvar. Ett gott ledarskap är en förutsättning för en bra verksamhet. För att känna dig trygg i din ledarroll är det viktigt att du har kunskap om personalfrågor och tillgång till praktiska verktyg.

Läs mer om utbildningen
Studiematerial

Tyvärr, hittar inget som matchar din sökning

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.