Teaterstickorna

22 december, 2023
  • Dans och teater

Med en repertoar som sträcker sig från den tidlösa "En Julsaga" till det lekfulla "Krakel Spektakel" och det spännande äventyret "Ronja Rövardotter", har Teaterstickorna lockat över två tusen besökare och därmed bidragit till ett levande kulturliv.

Genom vårt samarbete med Teaterstickorna har vi hjälpt till att erbjuda både kulturutövande och kulturupplevelser i form av teater, både för stora och små, i Jönköpings kommun. Under året har det bjudits på En Julsaga, Krakel Spektakel och Ronja Rövardotter. Sammanlagt har föreställningarna haft en publiksiffra på 2043 st.

I ett sammanhang där det känns meningsfullt att vara med respekt för varandras olikheter skapas förutsättningar för ett samhälle med engagerade och delaktiga människor. Hela folkbildningsidén grundar sig i att människor möts och delar kunskap och erfarenhet med varandra.

Om Teaterstickorna

Teaterstickorna är en ideell förening i det fria kulturlivet i Jönköping med omnejd. Vi brinner för att utforska och producera scenkonst. Vi arbetar med alla åldrar, men värnar särsklit om barn och unga. Vår verksamhet bygger på omtanke och gemenskap. Vi skapar kvalitativa förutsättningar tillsamanns i våra produktioner. Vi tummar varken på den sociala frigörande kraft och utveckling som sker i en produktionsprocess, eller den konstnärliga andan. 

teaterstickorna.se